Sint-Truiden - Genk loopt helemaal uit de hand, wedstrijd vervroegd afgefloten Sport
Sport

Sint-Truiden - Genk loopt helemaal uit de hand, wedstrijd vervroegd afgefloten

Sint-Truiden - Genk loopt helemaal uit de hand, wedstrijd vervroegd afgefloten

Sint-Truiden - Genk is flink uit de hand gelopen. De wedstrijd werd enkele minuten vroeger dan gepland afgefloten door scheidsrechter Lawrence Visser. Nadat STVV terugkwam tot 3-3 gingen de Genk-fans helemaal door het lint.

Met een rake kopbal zorgde Theo Bongonda voor de 0-1. Sint-Truiden zocht de gelijkmaker en kreeg ook kansen. Het was echter Hagi die vanaf de stip meteen na de rust er 0-2 van maakte. Toen Hagi opnieuw met een strafschop op het uur voor de 0-3 zorgde, leek de wedstrijd gespeeld.

Omdat de fans van Sint-Truiden allerlei projectielen op het veld gooiden, lag de wedstrijd meer dan een kwartier stil. Nadien liet Genk zich flink vangen en kwam STVV via Boli en Garcia terug tot 2-3. Je voelde het aankomen en het gebeurde ook. Yohan Boli maakte nog de 3-3. Daarop braken de Genk-fans alles af. Er werd een politiemacht op de been gebracht, maar voor ref Visser was het genoeg. Hij floot in minuut 88 definitief af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws