Antwerp blijft gefrustreerd achter na twee afgekeurde goals in Oostende Sport

Antwerp blijft gefrustreerd achter na twee afgekeurde goals in Oostende

Royal Antwerp FC heeft zondagavond niet kunnen winnen op het veld van KV Oostende. Het klom vroeg in de match op voorsprong via Mbokani, maar na rust bezorgde Sakala de thuisploeg alsnog een punt. Antwerp zag nog twee goals - terecht - afgekeurd worden.

In de eerste helft toonde Oostende zich de betere ploeg, maar toch was het Antwerp dat met een voorsprong de rust inging. Mbokani had voor de 0-1 gezorgd door een strafschop om te zetten.

Twee afgekeurde goals

Na de pauze ging KVO op zoek naar een gelijkmaker en die maakte het ook. Op het uur vond Sakala de weg naar de touwen. Een minuut later maakte Mirallas er al meteen 1-2 van, maar het feestje ging niet door. De VAR kwam tussenbeide en het doelpunt werd terecht afgekeurd wegens een duwfout.

Niet veel later werd ook een doelpunt van Rodrigues nog afgekeurd en uiteindelijk bleef het bij 1-1. Een punt waar geen van beide clubs iets mee opschiet.