Viktor Verhulst onthult zijn grootste angst: “Ik heb heel veel schrik om deze fout te maken” Buitenland
Buitenland

Viktor Verhulst onthult zijn grootste angst: “Ik heb heel veel schrik om deze fout te maken”

Viktor Verhulst onthult zijn grootste angst: “Ik heb heel veel schrik om deze fout te maken”

In ‘Dancing with the Stars’ pakte Viktor Verhulst verleden zondag de jury in met een prachtige moderne dans. Twee juryleden hielden het niet droog en Viktor kreeg dan ook een mooie score.

De dans ging over een koppel dat besluit om ermee te stoppen en het innerlijke conflict dat daarmee gepaard gaat. Viktor herkende er zich persoonlijk in omdat zijn vader Gert vroeger weggegaan is bij zijn vrouw omdat hij verliefd was geworden op een andere vrouw.

Daardoor is zijn geloof in de liefde voor een stuk weg, bekent hij. “Mijn papa is destijds verliefd geworden op iemand anders. Dat heeft het geloof in de eeuwige liefde een serieuze deuk gegeven. Maar toch wil je er nog ergens in geloven, want dat is natuurlijk nog altijd het mooiste wat er is.”

Falen

“Ik kan me wel inbeelden dat het als ouder toch als een soort falen voelt, of zo. Ik heb heel veel schrik om binnen een paar jaar, stel dat je kinderen zou hebben, toch dezelfde fout te maken als je thuis gezien hebt. Dat wil ik gewoon niet. Als ik voel dat de verliefdheid aan het opkomen is, dan trek ik een muur op”, geeft hij toe.

Populair

Laatste nieuws