Dolverliefde Jens Dendoncker verklapt zijn geheim: “Dit is de reden waarom Lauren op mij gevallen is” Buitenland
Buitenland

Dolverliefde Jens Dendoncker verklapt zijn geheim: “Dit is de reden waarom Lauren op mij gevallen is”

Dolverliefde Jens Dendoncker verklapt zijn geheim: “Dit is de reden waarom Lauren op mij gevallen is”

Een half jaar geleden raakte bekend dat Jens Dendoncker, interim-jurylid in ‘Belgium’s Got Talent’, een relatie heeft met Lauren Versnick, dochter van televisiecoryfee Lynn Wesenbeek. “Er kwam toen een massa commentaren op me af, echt waanzinnig”, aldus Dendoncker in Humo.

Het minste dat je kan zeggen, is dat Jens zich gelukkig prijst. “Ik voel me een gelukzak, en ik ben blij dat we elkaar gevonden hebben: Lauren heeft mijn leven al op veel manieren aangenamer en rustiger gemaakt”, klinkt het bij de komiek.

“Tien jaar geleden hadden we geen koppel kunnen worden, denk ik”, geeft Jens eerlijk toe. “Ik denk dat ze toen al meteen gestruikeld zou zijn over mijn lange haar -figuurlijk, bedoel ik- en dat ook de rest van mijn voorkomen niet op haar goedkeuring zou hebben kunnen rekenen. Mochten we op dezelfde school hebben gezeten, dan hadden we nooit meer dan twee zinnen tegen elkaar gesproken: zij zou de populaire cheerleader geweest zijn, ik de weirdo.”

Verliefd

Hoe komt het dan dat Lauren wel voor hem viel? “Waar Lauren voor is gevallen, is dat ik op de man af heb gezegd: ‘Ik vind je leuk, en de kans is reëel dat als we elkaar blijven zien, ik erg verliefd op je ga worden.’ Blijkbaar was ik de eerste die dat zo zonder omwegen had gezegd. Dat vond ze prikkelend”, aldus Jens.

Populair

Laatste nieuws