Dries Mertens heeft belangrijke transferboodschap voor Anderlecht Sport
Sport

Dries Mertens heeft belangrijke transferboodschap voor Anderlecht

Dries Mertens heeft belangrijke transferboodschap voor Anderlecht

Dries Mertens (32) zit bij Napoli in zijn laatste contractjaar. Het is nog niet duidelijk of de Rode Duivel een nieuwe overeenkomst zal krijgen bij de Italiaanse topclub. Mertens houdt dan ook rekening met enkele (opvallende) scenario's.

"Een transfer naar China of de Verenigde Staten? Het is nog iets te vroeg om daar al over te praten. Ik voel me nog heel goed en wil zo lang mogelijk op een hoog niveau of in een grote competitie blijven spelen", aldus Mertens in Corriere della Sera.

Ook Anderlecht, dat de voorbije weken al eens aan Mertens snuffelde, lijkt voorlopig nog achter het net te vissen. Volgende zomer naar paars-wit verhuizen, is niet aan de orde voor Mertens.

"Op dit moment zie ik me dat niet doen"

"En wat als een andere Italiaanse club aanklopt? Dan moet ik alle opties bekijken", gaat de Belg verder. Mertens sluit echter niets uit: "Op dit moment zie ik me niet voor een andere Italiaanse ploeg spelen, maar ik wil daar geen definitieve uitspraken over doen. Ik ben momenteel enkel bezig met de volgende acht maanden bij Napoli. Daarna zien we wel", besluit Mertens.

Populair

Laatste nieuws