Donderdag 3 Oktober 2019 - 07:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: VIER  I   door Redactie

Openhartige Katja Schuurmans: “Dit vind ik wel leuk tijdens de seks”

Openhartige Katja Schuurmans: “Dit vind ik wel leuk tijdens de seks”

De editie van ‘Bedgeheimen’ gisteravond was zonder twijfel een van de meest, laat ons zeggen, ‘eerlijke’ tot dusver. Zelfs James Cooke leek onder de indruk te zijn van wat de charmante Katja Schuurman te vertellen had.

De Nederlandse actrice deed nogal wat onthullingen in de ‘Bedgeheimen’-rubriek. Wanneer James zegt dat ze het niet onder stoelen of banken steekt dat ze voor de vrije liefde is, zegt Katja: “Dat is sowieso altijd met z’n tweeën. Soms denken we: ‘Dat is een leuk iemand en dat ook’, en dan kan er van alles ontstaan met zowel mannen als vrouwen.”

“Onlangs hebben we nog met zeven mensen seks gehad in de jacuzzi”, bekent ze, waarop James: “My god, ik ben zo’n seut.’ Hoeveel mensen gaan er niet uit elkaar? Vaak is de reden dat iemand vreemdgaat omdat die spanning er niet meer is. Ik vind stiekem veel erger dan open”, vertelt Schuurman.

Vastgebonden

Katja geeft ook toe dat ze wel houdt van vastgebonden te worden. “Dat vind ik wel leuk”, zegt ze. “Weet je, een keer slaan kan wel lekker zijn, maar als je te hard slaat, is het niet meer leuk.”

De Nederlandse kampt met bipolariteit. “Als ik me slecht voel, dan zeg ik dat tegen niemand. Een deel heeft een aanleiding en een deel is bij mij ook chemisch. Van woede-uitbarstingen tot heel, heel, heel verdrietig zijn. Dat schiet heel erg heen en weer. Ik kan ’s ochtends opstaan en dan kan ik me on top of the world voelen. Maar er zijn ook dagen waarop ik heel klein ben en helemaal vergeet wie ik gisteren was”, klinkt het.

Medicijnen

Die stoornis heeft er in het verleden voor gezorgd dat ze zichzelf weleens pijn deed. “Ik heb vroeger een lastige periode gehad. Vroeger zat ik in een meidengroep en toen heb ik mezelf zo hard geslagen dat ik er een hersenschudding aan overhield. Gelukkig heb je daar medicijnen voor en die hebben me heel erg geholpen”, besluit ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Katja Schuurmans  I  shownieuws  I  sexy