Aad de Mos doet verbijsterende uitspraken over Club Brugge Sport
Sport

Aad de Mos doet verbijsterende uitspraken over Club Brugge

Aad de Mos doet verbijsterende uitspraken over Club Brugge

Aad de Mos is ondertussen 72 jaar oud, maar hij volgt het voetbal nog steeds van dichtbij. Zo is de Nederlander bijvoorbeeld erg onder de indruk van wat Club Brugge de jongste jaren presteert. Volgens de Mos is blauw-zwart tot grootse dingen in staat.

"Als Mbappé de Champions League wil winnen, moet hij naar ploegen als Bayern München, Barcelona, Juventus... Clubs met een heuse voetbalcultuur", steekt de Mos van wal in een interview in Het Laatste Nieuws.

"Zoals ook Ajax en Club Brugge dat zijn, die hun jeugdwerking verzorgen om later spelers te kunnen doorverkopen, en die bereid zijn om zwaar te investeren in topspelers - je moet wíllen het salarisplafond omhoog halen -, dié clubs gaan 'het grote geld' snel inhalen", voegt de Nederlandse ex-trainer er een verbijsterende uitspraak aan toe.

"Ik voorspel dat de sjeiks na het WK in 2022 hun geld niet meer in het voetbal stoppen"

"Ik ben een beetje visionair - ik voorspel dat de sjeiks na het WK in 2022 hun geld niet meer in het voetbal stoppen. Ze zullen gezien hebben dat ze geen wereldkampioen zijn geworden in eigen land, en ze gaan terugkeren naar hun oorspronkelijke investeringen van tien, twintig jaar geleden: de paardenwereld. We gaan weer zien hoe paarden worden verscheept in Boeings met tussen de rijen stoelen een groot zwembad."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws