'Anderlecht haalt nog een speler van Manchester City binnen' Sport
Sport

'Anderlecht haalt nog een speler van Manchester City binnen'

'Anderlecht haalt nog een speler van Manchester City binnen'

RSC Anderlecht is dezer dagen druk bezig met zijn huiswerk voor volgend seizoen. Michael Verschueren, Frank Arnesen en Vincent Kompany weten al precies op welke posities ze paars-wit willen versterken.

Centraal op het middenveld moet er iets bij, zo hebben de sterke mannen van Anderlecht beslist. De eerste aanwinst van de Brusselse club zou in dat opzicht Matthew Smith moeten worden. Hij zal na Kompany de tweede speler worden die overkomt van Manchester City.

De beloftevolle Welshman van Manchester City is 19 jaar oud en speelde het voorbije seizoen op uitleenbasis bij FC Twente. Bij City geloven ze hard in Smith, maar achten ze de speler nog niet klaar voor het grote werk in de Premier League.

Minstens één seizoen

Anderlecht zal Smith daarom (minstens) één seizoen huren van de Engelse landskampioen. Bij paars-wit moet de middenvelder de volgende stap in zijn ontwikkeling zetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws