‘Anderlecht krijgt plots gigantische boost om nieuwe toptransfer af te ronden’ Sport
Sport

‘Anderlecht krijgt plots gigantische boost om nieuwe toptransfer af te ronden’

‘Anderlecht krijgt plots gigantische boost om nieuwe toptransfer af te ronden’

RSC Anderlecht wil in het tussenseizoen stevig toeslaan op de transfermarkt. In dat opzicht hopen Marc Coucke, Michael Verschueren en Frank Arnesen de beloftevolle Michel Vlap binnen te halen.

Vlap was tijdens het voorbije seizoen een sensatie in de Eredivisie. Hij maakte het mooie weer bij Heerenveen en kan zijn sterke prestaties nu verzilveren met een transfer.

Anderlecht bracht onlangs een bod van 5 miljoen euro uit op de 22-jarige spelmaker, maar dat werd geweigerd door Heerenveen. De Friese club mikt op minstens 8 miljoen euro.

Zulte Waregem kan Anderlecht helpen

Al zou Heerenveen nu mogelijk toch water bij de wijn willen doen. Het heeft immers een opvolger voor Vlap op het oog. Zo zou Hicham Faik van Zulte Waregem naar Heerenveen kunnen verhuizen.

Beide ploegen onderhandelen over de transfer van Faik. Als de Nederlander naar Heerenveen verhuist, zal de club niet moeilijk doen over een vertrek van Vlap. En zo krijgt Anderlecht plots een gigantische boost om na de komst van Vincent Kompany een nieuwe toptransfer af te ronden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws