Dinsdag 19 Januari 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Antwerp verliest Jordan Lukaku mogelijk aan Belgische topclub

Antwerp verliest Jordan Lukaku mogelijk aan Belgische topclub

Wat brengt de toekomst voor Jordan Lukaku? De jongste van de Lukaku-broers wordt op dit moment uitgeleend aan Antwerp, maar is nog altijd eigendom van Lazio.

Op het einde van het seizoen loopt de uitleenbeurt af, maar de kans dat hij naar Lazio terugkeert is miniem. "Het ding is dat ik vorige zomer opeens voelde dat ze anders tegenover mij stonden", aldus Lukaku eerder al in La Capitale

En de kans dat hij bij Antwerp blijft is ook al flink geslonken. Mede door een blessure heeft hij zich amper kunnen bewijzen. Bovendien bedraagt de aankoopoptie drie miljoen euro en op de Bosuil zouden ze voorlopig niet bereid zijn die te betalen.

Anderlecht

En dat opent dan weer mogelijkheden voor andere Belgische topclubs. AA Gent, KRC Genk en Standard met name. Club Brugge zou gezien zijn Anderlecht-verleden te gevoelig liggen bij de supporters, maar waarom ook geen terugkeer naar het Lotto Park?

Het wordt sowieso afwachten hoe zijn situatie er komende zomer gaat uitzien. Als hij zich sportief doorzet en kan uitgroeien tot een sterkhouder is er veel mogelijk. Misschien alsnog een verlengd verblijf bij Antwerp. De tijd zal het uitwijzen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Antwerp  I  sport  I  voetbal