Bart Verhaeghe onthult straffe plannen: "Ik ben bereid om ver te gaan" Sport
Sport

Bart Verhaeghe onthult straffe plannen: "Ik ben bereid om ver te gaan"

Bart Verhaeghe onthult straffe plannen: "Ik ben bereid om ver te gaan"

Bart Verhaeghe blaast vandaag (donderdag, nvdr.) 54 kaarsjes uit, maar dat is voor de zakenman niet meteen het sein om het rustiger aan te gaan doen. Integendeel: de voorzitter van Club Brugge en ondervoorzitter van de Belgische Voetbalbond (KBVB) maakt werk van een straf plan.

Verhaeghe zet bij de nationale ploeg mee zijn schouders onder een nieuw project. Het einddoel? Het EK 2020 winnen. En Verhaeghe is bereid om daar ver voor te gaan. "Ja, omdat ons verhaal niet af is. Men sprak in Rusland van 'de laatste kans' voor de Gouden Generatie, maar dat is niet zo", steekt hij van wal in Het Laatste Nieuws.

"We willen nóg meer"

"Marouane (Fellaini, nvdr.) is afgehaakt, maar voorts is iedereen bij de groep gebleven. Het laatste hoofdstuk is nog niet geschreven. Samen met Roberto Martinez en Peter Bossaert (secretaris-generaal bij de KBVB, nvdr.) willen we nóg meer, nóg beter, nóg professioneler, om de ambitie waar te maken."

"In de eerste plaats zijn we van plan om het trainingscentrum in Tubeke - dat tijdens het EK ons basiskamp zal zijn - verder te perfectioneren tot een omgeving waarin spelers en staf zich helemaal thuisvoelen", onthult Verhaeghe een deel van zijn straffe plannen. "Er komen extra velden, nóg beter onderhouden, we zullen nieuwe koude- en warmtebaden installeren, bijkomend comfort zonder exuberant te doen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws