Belangrijk nieuws voor fans over overleden Paul Severs Buitenland
Buitenland

Belangrijk nieuws voor fans over overleden Paul Severs

Belangrijk nieuws voor fans over overleden Paul Severs

Fans die hun medeleven willen betuigen na de dood van charmezanger Paul Severs, kunnen daarvoor terecht in Beersel. Daar is immers een rouwregister geopend.

“Met droefheid vernemen wij het overlijden van Paul Severs”, laat het gemeentebestuur weten. “Paul Severs is geboren in Huizingen (deelgemeente van Beersel) en heeft er ook zijn jeugd doorgebracht. Hij trad verscheidene keren op in onze gemeente zoals op Feesten Ten Blote en de rommelmarkt van Huizingen."

"Het gemeentebestuur wenst ook haar oprechte en diepe medeleven te betonen aan de familie, vrienden en kennissen van Paul Severs. We openen een rouwregister om de Beerselaars de kans te geven hun medeleven te betuigen.”

Het rouwregister kan elke werkdag tussen 8.30 en 16.30 uur ondertekend worden aan de balie van het administratief centrum op Domein Rondenbos langs de Alsembergsteenweg 1046 in Alsemberg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws