'Benito Raman maakt mogelijk spraakmakende overstap naar België' Sport
Sport

'Benito Raman maakt mogelijk spraakmakende overstap naar België'

'Benito Raman maakt mogelijk spraakmakende overstap naar België'

Benito Raman (26) is nog steeds een speler van Schalke 04, maar het is goed mogelijk dat daar deze maand verandering in komt. Raman heeft het momenteel moeilijk bij Schalke en een vertrek dringt zich op.

Vorig seizoen kwam Raman vaak in actie bij Schalke 04, maar dit seizoen zakte hij - samen met de volledige ploeg overigens - diep weg. Raman mocht dit seizoen zeven keer aan een match in de Bundesliga beginnen, evenveel keer zat hij op de bank.

Met het oog op het EK van komende zomer maakt Raman zich zorgen. De aanvaller gelooft dat, als hij kan spelen en zich kan tonen, nog een kans maakt om in de definitieve EK-selectie van Roberto Martinez te zitten. Daarom is het niet ondenkbaar dat Raman op uitleenbasis naar een andere ploeg trekt.

Vanhaezebrouck

De Belgische top zal de ontwikkelingen rond Raman alleszins in de gaten houden. Als hij terugkeert naar België, dan lijkt AA Gent een grote kanshebber te zijn om zijn gewezen jeugdspeler in huis te halen.

In de wandelgangen van de Ghelamco Arena circuleert de naam Raman alleszins al. Hein Vanhaezebrouck kent Raman goed. En ondanks een moeilijke samenwerking in het verleden, zouden ze elkaar nu serieus kunnen helpen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws