Maandag 11 Januari 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

'Bom ontploft bij Real Madrid, voorzitter grijpt drastisch in bij Hazard'

'Bom ontploft bij Real Madrid, voorzitter grijpt drastisch in bij Hazard'

Real Madrid speelde zaterdagavond 0-0 gelijk op het veld van Osasuna. Eden Hazard mocht starten en speelde 75 minuten. Daarin kon onze landgenoot echter niet overtuigen.

Dat Hazard zaterdag aan de aftrap verscheen, is bij Real Madrid-voorzitter Florentino Perez ook in het verkeerde keelgat geschoten. Dat weet Don Balon. Perez begrijpt niet dat Zinédine Zidane de Rode Duivel in erg moeilijke omstandigheden toch 75 minuten liet spelen.

Ondanks hevige sneeuwval ging het duel tussen Osasuna en Real door. Maar dat Zidane Hazard op een besneeuwd veld liet spelen, kan er bij Perez niet in. De voorzitter van Real vindt het onverantwoord dat Zidane zijn Belgische aanvaller liet spelen - zeker gezien het recente blessureverleden van Hazard.

Extra voorzichtig

Volgens Don Balon ontplofte de bom dan ook bij Real Madrid. Perez heeft drastisch ingegrepen en Zidane duidelijk gemaakt dat het absoluut geen goed idee was om de Rode Duivel te laten spelen op een besneeuwd en glad veld. Perez wil dat Zidane extra voorzichtig omgaat met Hazard en zeker geen risico's neemt.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Real Madrid  I  sport  I  voetbal