Dinsdag 10 September 2019 - 09:00   I   door Redactie

Buitenlandse media geloven ogen niet bij zien van België: "Bovennatuurlijk"

De Rode Duivels wonnen met 0-4 in Schotland. De Britse pers is erg onder de indruk van de Belgen.

Buitenlandse media geloven ogen niet bij zien van België:

The Daily Mail: "Voor de aftrap was er wat te doen rond een uitspraak van Youri Tielemans, die Schotland durfde te vergelijken met San Marino. Beiden even defensief. Maar net als vrijdag scoorde het extravagant getalenteerde België vier keer. Als er iemand ontzet moet zijn na de quote van Tielemans, is het San Marino wel.”

“De Bruyne speelde alles kapot, Lukaku is zo’n typische voetballer die ervan houdt te spelen tegen Schotland. Al speelt hij waarschijnlijk tegen iedereen graag - op Cagliari na. De 0-1 was zijn 32ste interlandgoal sinds augustus 2016. Niemand die beter doet."

The Scotsman: "Rode Duivels. Geel Gevaar. Noem hoe je ze wil. België maakte haar naam en status waar en bezorgde de machteloze Schotten een onheilspellende nederlaag. Wat jammer dat Hampden maar halfvol zat. Degenen die waren weggebleven, misten de klasse van een verbazingwekkende De Bruyne. En er was Romelu Lukaku, een monster van een spits."

L'Equipe: “Kevin De Bruyne inspireerde België dat het tot een brute nederlaag kwam voor Schotland. Wie heeft Eden Hazard nodig als je over de bovennatuurlijke schittering van De Bruyne kan beschikken."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Schotland  I  v24  I  sport  I  voetbal