Zondag 11 Oktober 2020 - 11:30   I   door Redactie

Chaos bij Anderlecht, Marc Coucke staat nu écht met rug tegen de muur

Chaos bij Anderlecht, Marc Coucke staat nu écht met rug tegen de muur

Het rommelt wederom serieus bij RSC Anderlecht. Nadat bekend raakte dat de Brusselse club het voorbije seizoen afsloot met een recordverlies van 36 miljoen euro, namen de problemen alleen maar toe.

Zo wordt eigenaar Marc Coucke nu ook met de rug tegen de muur gezet door de Anderlecht-aanhang. Sfeergroep Mauves Army eist een onderhoud met Marc Coucke en Wouter Vandenhaute. De supporters willen snel duidelijkheid over de gang van zaken binnen de club.

In een open brief aan het Anderlecht-bestuur maakten ze hun ongenoegen en eisen duidelijk:

"Heren, dames, aandeelhouders van RSC Anderlecht,

Er gebeurt momenteel veel achter de schermen. We laten ons niet voor de gek houden en weten dat de echte waarheid waarschijnlijk nog goed verborgen is.

Maar het is duidelijk dat de hebzucht, de wrok en de politieke spelletjes van sommigen momenteel de vooruitgang van de grootste club in het Koninkrijk blokkeren.

Vandaag spreken we vanuit ons hart onze bezorgdheid uit, een gevoel dat door vele paars- witte fans wordt gedeeld. Wij, die hard supporters, die lichaam en ziel geven aan onze club, die er aan denken als we ’s morgens wakker worden en ’s avonds gaan slapen, hebben recht op meer duidelijkheid.

We hebben het recht te weten wat er werkelijk aan de hand is. Wat zijn de uitdagingen waar de club voor staat? Wat zijn de blokkades? Waar gaan we heen, en met wie? U heeft een VERPLICHTING dit verhaal met ons te delen.

We vragen ZO SNEL MOGELIJK dat er fanboard wordt georganiseerd door de club, met de aanwezigheid van Marc Coucke en Wouter Vandenhaute.

We vragen aandeelhouders die weigeren de club vooruit te helpen zo snel mogelijk de raad van bestuur te verlaten."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal