Clement gefrustreerd na puntenverlies Club Brugge: "Ik begrijp dat echt niet" Sport
Sport

Clement gefrustreerd na puntenverlies Club Brugge: "Ik begrijp dat echt niet"

Clement gefrustreerd na puntenverlies Club Brugge: "Ik begrijp dat echt niet"

Club Brugge moest woensdagavond, tegen Galatasaray, vrede nemen met slechts één punt. Na afloop van de partij had Philippe Clement het voornamelijk over de niet gefloten strafschop voor zijn ploeg.

In de slotfase meende Club recht te hebben op een strafschop, nadat een voorzet tegen de hand van Marcao ging. De scheids floot de elfmeter niet en ook de VAR greep niet in.

"Ja, dit is vloeken. Zeker en vast", aldus Clement voor de camera van Q2. "Mijn groep speelde een quasi perfecte match, zowel op aanvallend als defensief vlak. Ik onthou dus veel positieve zaken van deze wedstrijd."

"Het is heel simpel"

"Alleen, tja... Op dit niveau verwacht je wel dat je een strafschop krijgt als er sprake is van hands. Ik begrijp echt niet dat de strafschop niet wordt toegekend. Zeker als iedereen de vertraagde beelden nog eens kan bekijken."

"Het is heel simpel: het had penalty moeten zijn. En dan was er euforie in het stadion geweest. Nu blijven we gefrustreerd en teleurgesteld achter. Het is erg zuur, want als de regels werden gevolgd, dan hadden we een penalty gekregen en was de kans groot dat de we deze match zouden gewonnen hebben."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws