Vrijdag 8 Januari 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

'Clement neemt deze beslissing over komst van Malinovskyi bij Club Brugge'

'Clement neemt deze beslissing over komst van Malinovskyi bij Club Brugge'

Ruslan Malinovskyi (27) zou op vertrekken staan bij Atalanta. De gewezen smaakmaker van KRC Genk werd recent aan een overstap naar Club Brugge gelinkt, waar hij kan herenigd worden met trainer Philippe Clement. Komt het er ook effectief van?

Bij Club Brugge houden ze de situatie van Malinovskyi nauwlettend in de gaten, dat is zeker. De Oekraïner maakte tussen 2015 en 2019 zodanig veel indruk bij KRC Genk, dat iedere Belgische topclub hem wel zou willen inlijven.

Club-coach Philippe Clement zegt alvast niet op voorhand 'neen' tegen de komst van Malinovskyi. Op voorwaarde dat de middenvelder haalbaar is uiteraard. Clement vindt namelijk ook dat het bestuur geen gekke bedragen moet neertellen voor Malinovskyi. Omdat er centraal op het middenveld al wel wat schoon volk rondloopt bij Club.

Vanaken, Vormer én Rits

Met Hans Vanaken, Ruud Vormer en Mats Rits beschikt Clement al over drie spelers die hij moeilijk naast de ploeg kan zetten. Een extra concurrent is welkom, maar het is dus nog niet duidelijk of Malinovskyi de troepen van Clement zal komen versterken.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ruslan Malinovskyi  I  sport  I  voetbal