Vrijdag 10 Januari 2020 - 21:00   I   door Redactie

'Club Brugge is niet af te stoppen, concurrentie slaat in paniek'

'Club Brugge is niet af te stoppen, concurrentie slaat in paniek'

Club Brugge heeft vrijdag bekendgemaakt dat het een nieuw stadion gaat bouwen op de plaats waar momenteel het Jan Breydelstadion staat. In het seizoen 2022-2023 hoopt blauw-zwart zijn eerste match in de nieuwe voetbaltempel te kunnen spelen.

Het moet een nieuwe stap worden in het succesverhaal dat Bart Verhaeghe schrijft met zijn ploeg. De Belgische concurrenten van blauw-zwart slaan ongetwijfeld al in paniek. Want Club zou nu nog meer afstand kunnen nemen.

"Op deze manier blijft Club Brugge in de lift zitten", merkt journalist Ludo Vandewalle op in Het Nieuwsblad. "Onder het duo Verhaeghe-Mannaert heeft de club zich aan de top van het Belgische voetbal genesteld. Met een nieuw, modern stadion voor 40.000 toeschouwers kent het helemaal zijn gelijke niet meer in de Jupiler Pro League."

Europese top

"Club Brugge heeft nu al een hondstrouwe achterban die alleen maar groeit. Dat stadion zal meer dan de helft van de wedstrijden vol zitten. Tel uit de winst. De nummer 1-positie dat is echter al lang de zorg niet meer van Verhaeghe. Hij wil mee met de Europese (sub)top. Heel de club werkt in de richting en de bouw van een nieuw stadion betekent een enorme boost. Visie heet zoiets. Het loont", besluit Vandewalle.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal