Maandag 13 Januari 2020 - 16:30   I   door Redactie

'Club Brugge plots gelinkt aan waanzinnige transfer van 52,5 miljoen'

'Club Brugge plots gelinkt aan waanzinnige transfer van 52,5 miljoen'

Club Brugge zette de voorbije jaren serieuze stappen vooruit. In België is blauw-zwart de maatstaf geworden en nu wil het graag de kloof met de Europese (sub)top dichten. Al is dat wel nog niet meteen mogelijk.

In aanloop naar deze transferperiode informeerde Club Brugge bij Crystal Palace en Chelsea naar respectievelijk Christian Benteke en Michy Batshuayi. Daar waar die eerste nog een beetje haalbaar leek, is die laatste dat absoluut niet.

Chelsea werkt alleen mee bij topbod

Batshauyi zelf voelt niet al te veel voor een vertrek bij Chelsea en de clubleiding wil volgens The Sun 45 miljoen pond, omgerekend 52,5 miljoen euro vangen voor de Rode Duivel. Voor minder willen The Blues niet meewerken aan een transfer.

Bij The Sun wordt Club Brugge in één adem met Aston Villa en AS Roma genoemd als potentiële nieuwe club voor Batshuayi. Toch bestaat er geen twijfel over dat Club de spits nooit definitief zal kunnen overnemen voor zo'n waanzinnig bedrag. Batshuayi verhuisde in de zomer van 2016 nog voor 39 miljoen euro van Marseille naar Chelsea.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  voetbal