Vrijdag 7 Juni 2019 - 16:00   I   door Redactie

'Club Brugge wordt lijkbleek na onverwachte wending rond Wesley'

Wesley Moraes blijft de gemoederen bezighouden. De Braziliaanse aanvaller lijkt Club Brugge deze zomer te gaan verlaten, alleen is de vraag voor welke club.

'Club Brugge wordt lijkbleek na onverwachte wending rond Wesley'

Club Brugge schermt met aanbiedingen en interesse van Lazio en enkele clubs uit de Premier League. Lazio was tot dusver het meest concreet. De Italianen zouden al een bod van 18 miljoen euro, plus 3 miljoen aan bonussen, hebben uitgebracht.

Dat bleek echter niet voldoende voor Club Brugge, dat absoluut het onderste uit de kan wil halen voor zijn aanvalsleider. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert mikken op zo'n 30 miljoen euro.

Lazio verlegt de focus

Bij Lazio vinden ze dat veel. Mogelijk zelfs te veel. Volgens Italiaanse media bewandelt de Romeinse topclub daarom ook andere pistes. Zo zou het de focus nu verleggen naar Andrea Petagna (23), de vlotscorende spits van SPAL. Die is goedkoper op te pikken.

Een onverwachte wending in het dossier van Wesley dus. Club Brugge dreigt immers naast een slordige 20 miljoen euro te grijpen als Lazio afhaakt. Of andere geïnteresseerde clubs wél meer dan 20 miljoen willen betalen voor Wesley, is nog niet duidelijk.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Lazio  I  Club Brugge  I  voetbal