‘Club Brugge zet enorm belangrijke stap richting komst van Clement’ Sport
Sport

‘Club Brugge zet enorm belangrijke stap richting komst van Clement’

‘Club Brugge zet enorm belangrijke stap richting komst van Clement’

Club Brugge maakt werk van volgend seizoen. Dinsdag nam blauw-zwart afscheid van Ivan Leko en zijn technische staf, eerstdaags hoopt het uit te pakken met de komst van Philippe Clement.

Club Brugge heeft alleszins een enorm belangrijke stap richting de komst van Clement gezet. Voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert namen contact op met Gert Verheyen om hem assistent-trainer te maken.

In een ideale wereld wordt Verheyen straks één van de assistent van Clement. Clement en Verheyen kennen elkaar goed en met het aanwerven van Verheyen zou Club Clement makkelijker over de streep moeten kunnen trekken.

Meer mogelijkheden

Daar blijft het niet bij. Verder wil Club de huidige Genk-trainer ook overtuigen met het feit dat er in het Jan Breydelstadion meer mogelijkheden zijn. Blauw-zwart zou Clement op sportief betere garanties kunnen geven.

Zo zou er bijvoorbeeld minder moeten gesleuteld worden aan de huidige kern. Dat is bij Genk wel een ander paar mouwen en dat beseft Clement maar al te goed.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws