Woensdag 9 Oktober 2019 - 16:30   I   door Redactie

Club Brugge ziet bom ontploffen: "Hij is woest en heeft er genoeg van"

Club Brugge heeft voor een grote crisis gezorgd bij Real Madrid. Door Real onlangs op een 2-2-gelijkspel te houden in de Champions League, is er een bom ontploft in Santiago Bernabéu.

Club Brugge ziet bom ontploffen:

De Spaanse krant AS weet dat sinds het duel tegen Club Brugge de problemen bij Real Madrid alleen maar zijn toegenomen. Dat heeft alles te maken met het feit dat trainer Zinédine Zidane ene Gareth Bale toen niet opnam in zijn wedstrijdselectie.

De afwezigheid van Bale was verrassend en een compleet raadsel voor de Spaanse pers. Tot nu. AS weet dat er geen blessure in het spel was, maar dat Zidane op eigen houtje besliste om Bale niet te selecteren. Opmerkelijk, want enkele dagen eerder stond Bale in de derby tegen Atlético nog gewoon aan de aftrap.

Chaos compleet, Bale wil weg

De beslissing van Zidane zou bij Bale in het verkeerde keelgat zijn gesprongen. "Hij is woest en heeft er genoeg van", schrijft AS. Dat Real zonder Bale tegen Club Brugge niet verder kwam zit ook het bestuur van De Koninklijke erg hoog. Zij vinden dat Bale gewoon van de partij had moeten zijn. De Welshman had zijn ploeg kunnen helpen.

Eén ding is zeker: de chaos is compleet bij Real Madrid. Bovendien heeft Bale het helemaal gehad. Hij zou al aan zijn zaakwaarnemer gevraagd hebben om een nieuwe club te zoeken. In tegenstelling tot afgelopen zomer wil de winger nu wél weg bij Real Madrid.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Real Madrid  I  voetbal