Coucke wil niet met opzet verliezen van Genk: "Zijn hart ligt dichter bij Club Brugge" Sport
Sport

Coucke wil niet met opzet verliezen van Genk: "Zijn hart ligt dichter bij Club Brugge"

Coucke wil niet met opzet verliezen van Genk: "Zijn hart ligt dichter bij Club Brugge"

Een deel van de Anderlecht-fans hopen dat hun team donderdag verliest van Racing Genk. Ze willen immers niet dat Club Brugge kampioen wordt.

Bij Anderlecht denken ze daar toch anders over. Paars-wit maakt nog kans op Europees voetbal via de vijfde plaats. Daar wil men voor gaan. Bovendien wil Coucke in zijn eerste, volwaardige seizoen als voorzitter geen scenario waarin Genk kampioen wordt op het veld van RSCA.

Bovendien ligt het hart van Marc Coucke nauwer bij Club Brugge. "En als het aan Marc Coucke zelf ligt? Zijn hart ligt nu wel ten volle bij Anderlecht, maar in het verleden had de zakenman een nauwere band met Club Brugge dan met RC Genk", schrijft de krant.

"Coucke zat tot 2004 in de vzw van Club en nodigde tijdens Europese matchen zijn zakenpartners uit in de loge van Omega Pharma. ­Nadien gingen ze steevast Vlaamse schlagers zingen in het Brugse Café De Reisduif."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws