Zondag 22 September 2019 - 08:00   I   door Redactie

Degryse haalt uit: "Dat moet gedaan zijn met Kompany, het moet stoppen"

Marc Degryse gelooft alvast zeker niet dat Anderlecht kans maakt op de titel. Zelfs de top drie is te hoog gemikt voor paars-wit volgens de analist.

Degryse haalt uit:

"De titel? Ben je aan het lachen met mij? Ik geloof nooit dat Anderlecht in de eerste drie eindigt. Ze zullen moeten vechten om beter te doen dan de zesde plaats van vorig seizoen. Dat moet Kompany toch eens uitleggen? Hij moet ons en zijn bazen maar een keer vertellen waarom al dat balbezit zo weinig kansen oplevert", zegt Degryse in Het Laatste Nieuws

"Als je straks met 5 op 24 staat, kun je de kritiek toch niet blijven weglachen? Wié binnen de club spreekt Kompany aan over het proces? Als ik Frank (Arnesen, red.) bezig hoor, dan is hij tijdens de onderhandelingen met Kompany zó onder de indruk gekomen dat hij precies alles goed vindt - 't is alsof Frank, de zestig voorbij, en na zo een carrière, ineens het licht heeft gezien."

"Echt waar, we mogen met z'n allen Kompany niet zo op een piëdestal zetten. We overdrijven. Het is niet correct dat een trainer die zes jaar super werk leverde bij Charleroi nu na één blamage al meteen zo hard wordt aangepakt (Mazzu, red.), en een andere trainer die 5 op 21 haalt geen vragen mag krijgen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  v24  I  sport  I  voetbal