Degryse onthult: "Niet Van Eetvelt, maar híj is nu de baas bij Anderlecht" Sport
Sport

Degryse onthult: "Niet Van Eetvelt, maar híj is nu de baas bij Anderlecht"

Degryse onthult: "Niet Van Eetvelt, maar híj is nu de baas bij Anderlecht"

Er is opnieuw sprake van herstructureringen bij RSC Anderlecht. Karel Van Eetvelt, Wouter Vandenhaute en Peter Verbeke werden aangeworven, terwijl clubicoon Pär Zetterberg en hoofdscout Pieter Eecloo moesten opkrassen. Maar... Wie is nu de baas?

In Het Laatste Nieuws doet analist Marc Degryse een opvallende onthulling. "Wouter Vandenhaute is de baas van het huis. Hij zet nu de lijnen uit", is Degryse duidelijk.

Bij Anderlecht zijn ze nogal vaag over functieomschrijving van Vandenhaute. Hij fungeert als 'extern adviseur'. Dat paars-wit niet al te veel kwijt wil over wat Vandenhaute precies doet bij de club, heeft alles te maken met diens rol in het makelaarsbureau Let's Play.

Onder het vergrootglas

Vandenhaute is eigenaar van Let's Play. Eén probleem voor de zakenman: de Belgische Voetbalbond (KBVB) staat niet toe dat iemand die een makelaarsbureau heeft ook een actieve rol speelt bij een club.

Als Vandenhaute effectief de plak zwaait bij Anderlecht, dan dreigt de club nog in de problemen te komen. RSCA en Vandenhaute worden alvast met een vergrootglas gevolgd door de KBVB en de Pro League.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws