Donderdag 21 Januari 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

'Didier Lamkel Zé tóch weg bij Antwerp, opmerkelijke transfer in de maak'

'Didier Lamkel Zé tóch weg bij Antwerp, opmerkelijke transfer in de maak'

Alsof de voetbalgoden ermee gemoeid waren. Didier Lamkel Zé (24) maakte woensdagavond zijn terugkeer op het veld en kroonde zich meteen tot matchwinnaar bij Royal Antwerp FC. Of hij ook bij Antwerp blijft, is echter nog maar de vraag.

Ondanks het feit dat Lamkel Zé woensdag voor het enige doelpunt zorgde en zijn ploeg de drie punten schonk, is hij nog steeds persona non grata bij de fans. De Antwerp-aanhang wil Lamkel Zé nog steeds zien vertrekken. En een transfer is niet uitgesloten, zo blijkt.

Kapitaalsvernietiging

Bij Antwerp wilden ze Lamkel Zé niet zomaar opgeven. De Kameroener gratis laten gaan vinden ze kapitaalsvernietiging. Daarom dat Lamkel Zé een allerlaatste kans kreeg van The Great Old. In de hoop dat hij zich zou herpakken en zich zou tonen op het veld.

Nu Lamkel Zé gescoord heeft, zal de interesse hoe dan ook weer toenemen. En dat is exact waar Antwerp op hoopt. In Deurne-Noord willen ze Lamkel Zé verkopen en cashen. En liefst zo snel mogelijk.

Bölöni

Het is dan ook duidelijk: Lamkel Zé zal vertrekken bij Antwerp. Is het niet deze maand, dan na afloop van het seizoen. Dat valt te horen in de wandelgangen van het Bosuilstadion. Een opmerkelijke transfer lijkt dus in de maak. Benieuwd wie de aanvaller gaat oppikken.

Het Griekse Panathinaikos, waar Laszlo Bölöni actief is, zou nog steeds interesse tonen. Er waren eerder al onderhandelingen, maar tot een deal kwam het niet. Lamkel Zé zelf flirtte in het verleden met Anderlecht en Standard, maar een overstap naar één van die twee clubs ligt moeilijk.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Antwerp  I  Panathinaikos  I  sport  I  voetbal