Maandag 16 November 2020 - 08:30   I   door Redactie

Dit zeggen Engelse media over zege van Rode Duivels: "Híj is beter dan ooit"

Dit zeggen Engelse media over zege van Rode Duivels:

De Rode Duivels wonnen zondagavond met 2-0 van Engeland. Een overwinning die tot stand kwam dankzij twee vroege doelpunten. Na rust had onze nationale ploeg het vaak lastig met de Engelsen, maar doelpunten vielen niet meer. Wat zeggen de Britse media?

BBC: “Engeland tandeloos in de aanval, briljante Lukaku”

Engeland had veel balbezit tegen de nummer 1 van de wereld, maar de mannen van Southgate waren tandeloos in de aanval. Twee vroege doelpunten van België nekten de Engelsen uiteindelijk. Romelu Lukaku kopte een inzet van Harry Kane ook nog briljant van de doellijn.”

The Daily Mail: “Grealish steelt de show”

Engeland kon makkelijk gelijke tred houden met België. Engeland was af en toe gevaarlijk en Grealish sprong eruit. België van zijn kant, spendeerde een groot deel van de tweede helft zonder bal. Het creëerde weinig en was nauwelijks gevaarlijk. Maar toch verloor Engeland met 2-0 en vliegt het uit de Nations League.”

The Independent: “Een vreemde avond voor Engeland

“Een vreemde avond voor Engeland. Het speelde wellicht beter dan in de match die het won van België, maar verloor deze keer wel. Grealish maakte een uitstekende beurt, maar via een afgeweken schot van Tielemans en een vrijschop van Mertens wonnen de Belgen. Na rust creëerden de Rode Duivels nog weinig, maar toch bleef het bij 2-0.” 

The Daily Star: “Lukaku is beter dan ooit tevoren”

The Daily Star tot slot, heeft veel aandacht voor Romelu Lukaku. “Lukaku is beter dan ooit tevoren. Hij liet zich goed betrekken in het spel en was een constante dreiging voor de Engelsen.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Engeland  I  sport  I  voetbal