Dit zeggen Spaanse media over transfer van Hazard: "Hij is de 12de Galactico" Sport
Sport

Dit zeggen Spaanse media over transfer van Hazard: "Hij is de 12de Galactico"

Dit zeggen Spaanse media over transfer van Hazard: "Hij is de 12de Galactico"

Eden Hazard heeft zijn droomtransfer beet. De Rode Duivel ruilt Chelsea in voor Real Madrid. Niet alleen in België, maar ook in Spanje is de deal groot nieuws.

Hazard staat bij tal van Spaanse kranten op de cover. En allemaal zijn ze het erover eens: Real Madrid heeft een gouden zaak gedaan. Marca noemt Hazard de twaalfde Galactico die het shirt van Real Madrid gaat dragen. Hij wordt zo meteen vergeleken met vedettes als Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, Robinho, Cristiano Ronaldo en Bale. “Negentien jaar na Figo is Hazard de twaalfde Galactico", klinkt het.

"Enkel Messi kon vorig seizoen meer kansen creëren"

In AS haalt de Spaanse voetbalexpert Guillem Balagué de loftrompet boven voor Hazard. “Enkel Messi kon het afgelopen seizoen meer doelkansen creëren dan Hazard. In de helft van de goals van Chelsea had hij een voet. De tweede speler in Engeland op dat lijstje is Paul Pogba met 35 procent. De Belg was, met ruime afstand, de beste speler van de Engelse competitie.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws