Woensdag 12 Februari 2020 - 15:00   I   door Redactie

Drama voor Club Brugge: "Philippe Clement gaat hen verlaten"

Philippe Clement staat sinds het begin van dit seizoen aan het roer bij Club Brugge. Of Clement ook lange tijd actief zal zijn bij blauw-zwart, is nog maar de vraag.

Drama voor Club Brugge:

Volgens Peter Croonen, de voorzitter van KRC Genk, zal Clement snel vertrekken bij Club Brugge. "Philippe heeft alle kwaliteiten om het ook in het buitenland te maken. Hij is een trainer die ik niet zo heel lang meer in de Belgische competitie zie blijven omdat hij zo goed is", aldus Croonen in Sport/Voetbalmagazine.

Croonen betreurt het vertrek van Clement bij Genk overigens nog steeds. "Het vertrek van Philippe kwam voor ons een jaar te vroeg, al blijf ik hem een toptrainer én een topmens vinden."

"Vertrek van Clement was een ontgoocheling"

"Waarom ik vind dat Clement te vroeg is vertrokken bij Genk? Continuïteit op sportief niveau behouden is moeilijk met ons werkmodel. Als een goeie trainer die daar perfect bij past al na anderhalf jaar weggaat, helpt dat niet. Als mens heb ik daar vrede mee, als voorzitter van KRC Genk vond ik dat een ontgoocheling, al kon ik dat rationeel plaatsen."

Als Clement effectief snel weer vertrekt bij Club Brugge, zou dat een klein drama zijn voor blauw-zwart. In het Jan Breydelstadion hoopt men immers dat Clement toch enkele jaren aan boord blijft.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  voetbal