Zondag 22 September 2019 - 15:00   I   door Redactie

Eden Hazard afgemaakt bij Real Madrid: "Het is belachelijk"

Eden Hazard afgemaakt bij Real Madrid:

Eden Hazard beleefde tot dusver nog niet al te veel plezier aan zijn overgang naar Real Madrid. Een blessure vlak voor de competitiestart en tegenvallende prestaties gooiden roet in het eten.

In de nasleep van de pijnlijke 3-0-zege tegen Paris Saint-Germain in de Champions League, kreeg Hazard het al zwaar te verduren in de Spaanse pers. Veel mensen vragen zich af of Hazard dit Real naar een hoger niveau kan tillen.

"Thibaut Courtois en Eden Hazard zijn nu al onderwerp van kritiek. In het geval van Eden Hazard is dat te gek voor woorden", aldus journalist Ludo Vandewalle in Het Nieuwsblad. "Onze landgenoot miste de helft van de voorbereiding door zijn dijblessure. Nu ja, voorbereiding? Real Madrid is in juli en augustus een rondreizend circus dat de ene na de andere exhibitiewedstrijd speelt."

"Onmogelijk dat er tijd is voor gedegen fysieke voorbereiding"

"Onmogelijk dat er tijd is voor gedegen fysieke voorbereiding, zeker niet als je dan nog eens geblesseerd bent. Eén wedstrijd van 90 minuten speelde Hazard tot nog toe, tegen PSG. Het mag dan nog de meest gemediatiseerde club ter wereld zijn, daarop afgerekend worden is belachelijk", besluit Vandewalle.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  voetbal