Eleven Sports zorgt voor revolutie in JPL: 'Dit worden nieuwe wedstrijduren' Sport
Sport

Eleven Sports zorgt voor revolutie in JPL: 'Dit worden nieuwe wedstrijduren'

Eleven Sports zorgt voor revolutie in JPL: 'Dit worden nieuwe wedstrijduren'

Eleven Sports ging onlangs aan de haal met de mediarechten van de Pro League. Vorige week ging ook Royal Antwerp FC als allerlaatste club akkoord met de nieuwe deal. Nu is het vooral uitkijken naar wat de exacte plannen van Eleven zijn.

Sport/Voetbalmagazine kwam te weten dat Eleven enkele veranderingen wil doorvoeren. "Eleven Sports zit al met drie zenders op die platformen: Sports 1, 2 en 3. Daar komt vanaf volgend voetbalseizoen Sports 4 bij, mikkend op Belgisch voetbal, 24 uur op 24, 7 dagen op 7", schrijft het weekblad. "Op momenten dat er overlapping is van wedstrijden – Eleven heeft ook de rechten op de wedstrijden in 1B – zal ook Sports 5 en 6 in de ether zijn."

"Uw voetbalweekend gaat er volgend seizoen nog een beetje gevulder uitzien", weet Sport/Voetbalmagazine verder nog. "Wedstrijden zouden op zaterdag al kunnen vanaf 16 uur (nu 18 uur), met als laatste aftrapuur 21 uur (nu 20.30 uur). Wedstrijden op zondag zouden al kunnen vanaf 12 uur ’s middags (nu 14.30 uur), opnieuw tot 21 uur (nu was dat 20 uur)."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws