Enorme huilbuien voor Saartje Vandendriessche na tragisch voorval: “Geen controle over het verdriet” Buitenland
Buitenland

Enorme huilbuien voor Saartje Vandendriessche na tragisch voorval: “Geen controle over het verdriet”

Enorme huilbuien voor Saartje Vandendriessche na tragisch voorval: “Geen controle over het verdriet”

Saartje Vandendriessche maakte in 2018 een tragische gebeurtenis mee. Haar ex-vriend Thomas benam zich van het leven en dat hakte er natuurlijk diep in bij de presentatrice. Dankzij meditatie klom Saartje beetje bij beetje weer uit een diepe put.

Er gaat geen dag voorbij dat Saartje niet mediteert. “Net zoals fietsen en joggen weet ik dat ik dat nodig heb”, zegt ze in een interview met Gazet van Antwerpen.

“Elke dag om 6.30u. Ik kan echt niet meer zonder. Mijn geluk, mijn zorgen, mijn verdriet worden erdoor versterkt. Ik kan dingen er ook beter door plaatsen."

“Ik had nog altijd enorme huilbuien over mijn ex-vriend die zich in 2018 van het leven heeft beroofd”, geeft Saartje eerlijk toe.

“Het verdriet kwam telkens opnieuw en onverwachts als een schaduw over mij heen leunen, ik had er geen controle over. Sinds ik met transcendente meditatie ben begonnen, is dat volledig weggeëbd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws