Zaterdag 2 Januari 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Exit Marc Coucke bij Anderlecht? "Hij trekt er zijn handen van af"

Exit Marc Coucke bij Anderlecht?

Marc Coucke is ondertussen al drie jaar de grote baas van RSC Anderlecht. Tot dusver beleefde de succesvolle zakenman echter weinig plezier aan zijn avontuur in Brussel. Integendeel, de problemen bij RSCA stapelen zich op.

Nadat hij eigenaar van Anderlecht werd, wilde Coucke zo snel mogelijk opnieuw naar de top met paars-wit. De Gentenaar vergaloppeerde zich echter zo hard, dat hij een tijdje geleden besliste om een stap opzij te zetten.

Wouter Vandenhaute werd voorzitter en Coucke vertolkt geen prominente rol meer bij Anderlecht. "Hij is nu voorzitter af, al is hij wel de eigenaar. Hij heeft zijn handen afgetrokken van alles wat met voetbal te maken heeft", vertelt analist Marc Degryse in Het Laatste Nieuws.

Exit bij RSCA?

Dat Coucke de fakkel doorgaf aan Vandenhaute is volgens sommigen een teken aan de wand. Er doen immers geruchten de ronde dat Coucke de club binnenkort wil verkopen. Een exit van Coucke bij RSCA zou in de maak zijn, al sprak hij dat zelf dan weer tegen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Marc Coucke  I  sport  I  voetbal