Familie en vrienden nemen afscheid van Stef Loos (19): "Het is zo moeilijk" Royalty
Royalty

Familie en vrienden nemen afscheid van Stef Loos (19): "Het is zo moeilijk"

Familie en vrienden nemen afscheid van Stef Loos (19): "Het is zo moeilijk"

In Dessel hebben familie, vrienden en fans afscheid genomen van de beloftevolle wielrenner Stef Loos (19). Loos kwam om het leven bij een tragisch ongeluk tijdens de koers in Doornik. Er waren 700 mensen komen opdagen voor de afscheidsplechtigheid in de kerk van Dessel. De ploegmakkers van Stef vormden een erehaag bij het buitengaan.

"Blijf denken aan die mooie momenten. Dat is wat iedereen tegen ons zegt, maar het is zo moeilijk”, vertelt mama Inn. “Maar natuurlijk zijn die er wel. Lieve zoon, je was puur, lief en gevoelig. Een eenvoudige jongen ook. Je hebt zoveel bereikt door nooit op te geven."

Ook papa Kris is bijzonder trots op zijn overleden zoon. “Koers nu maar verder. Kies de mooiste fiets uit en geef ons af en toe dat teken he. Wij zullen er voor zorgen dat je materiaal piekfijn in orde blijft. Alles zal blinken vriend. Maak je klaar, want zondag koersen we voor jou.”

Ook Remco Evenepoel nam het woord. “Iedereen was zo fier op jou. We kenden je door en door. Je was een ploegmakker, maar door de tijd werd je meer dan een echte vriend. Jij was het die me op moeilijke momenten bleef motiveren. Voor mij ben jij de enige en echte wereldkampioen. Ik ga je missen vriend.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws