Dinsdag 29 Oktober 2019 - 21:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Facebook  I   door Redactie

‘Familie’-kijkers raken maar niet uitgepraat over nieuwe begingeneriek: “Het is een schande”

‘Familie’-kijkers raken maar niet uitgepraat over nieuwe begingeneriek: “Het is een schande”

‘Familie’ heeft een nieuwe begingeneriek. Hoewel de reacties overwegend positief luiden, zijn er toch ook heel wat negatieve commentaren te lezen op de sociale media.

De nieuwe begingeneriek van ‘Familie’ zal pas vanaf 4 november te zien zijn op televisie, maar leverde toch al een lawine aan reacties op. Mensen die niet tot volgende week maandag wilden wachten, konden de begintune namelijk al eens op op sociale media beluisteren én bekijken.

De meeste fans zijn enorm opgetogen. “Prachtig, mooie beelden en stem van Niels”, valt er onder andere te lezen. Iemand schrijft: “Heel mooi, echt chique gedaan!”. “Eindelijk de namen er weer bij wanneer de persoon in beeld is”, zegt een ander. “Mooie beelden, maar de muziek heeft geen link met ‘Familie’”, klinkt het al iets koeler.

Familie

Naast de loftuitingen langs de ene kant, zijn er ook zeer strenge kijkers langs de andere kant. Het feit dat het woord ‘familie’ niet te horen is in het lied, vinden een aantal mensen toch niet kunnen. “Het gaat over familie, het is een familie, maar het woord familie komt er niet in voor, het is een schande!”, klinkt het. Anderen vinden het lied dan weer gewoon niet mooi. “Het liedje van Niels past totaal niet! Het is echt een walgelijk nummer!”, zegt een luisteraar.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  shownieuws  I  Familie