Zaterdag 24 Augustus 2019 - 15:00   I   Foto: Medialaan  I   Bron: Instagram  I   door Redactie

Gaat het ondenkbare gebeuren? Jan uit 'Familie' maakt de kijkers zeer ongerust

Jef De Smedt speelt al vele jaren de rol van Jan in 'Familie'. Afgelopen seizoen maakte zijn personage al niet zo een fijne dingen mee. Zo werd zijn café uit handen genomen en is hij er niet meer de grote baas.

Gaat het ondenkbare gebeuren? Jan uit 'Familie' maakt de kijkers zeer ongerust

Was dat al een bepaalde aanleiding naar de exit van Jan uit 'Familie'? Jan was niet bepaald gelukkig. Hij had niets meer te zeggen over zijn café, en heel het concept veranderde. Voorheen was het gewoon een bruine kroeg, maar Nico wou er nieuw leven inblazen en er 's avonds studentenfeestjes geven. Iets waar Jan absoluut niet happy mee was.

Er gingen al enkele geruchten rond dat Jan misschien wel zal sterven in het nieuwe seizoen van 'Familie'. Ook Kürt Rogiers zei dat er nieuwe verhaallijnen zullen gevormd worden in de eerste afleveringen, en dat de kijkers deze absoluut niet mogen missen. "We zijn misschien nog wel trotser op het nieuwe seizoen dan op de afgelopen seizoensfinale", aldus Kürt toen.

Geen goede afloop

Of Jan effectief zal sterven, is nog even afwachten. Maar Jef stelt allesinds de kijkers niet gerust op zijn Instagram. Daarop is een filmpje te zien van een ongeruste Jan. "Het zal niet goed aflopen met Jan in het nieuwe seizoen van Familie", schrijft hij bij het filmpje. Bevestigd hij zo dat zijn personage zal verdwijnen? We zullen moeten kijken om het te weten te komen. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Het zal niet goed aflopen met Jan in het nieuwe seizoen van Familie🎬🎬#vtm #Familie #spanning #plotwending #eensfamiliealtijdfamilie

Een bericht gedeeld door Jef De Smedt Privé (@jefdesmedt) op

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Jan  I  Familie  I  Jef De Smedt  I  N365  I  Shownieuws