Donderdag 13 Februari 2020 - 07:00   I   door Redactie

Geïrriteerde Vanaken haalt uit naar Standard: “Dat moeten ze niet zeggen”

Geïrriteerde Vanaken haalt uit naar Standard: “Dat moeten ze niet zeggen”

Hans Vanaken stapte woensdagavond best wel geïrriteerd van het veld op Sclessin. De spelmaker van Club Brugge had zich negentig minuten lang gestoord aan de manier van spelen van Standard.

“Of ik me heb geamuseerd op het veld? Goh… Er werd niet echt gevoetbald, hé”, aldus Vanaken voor de camera van Proximus Sports. “Wij hebben nog geprobeerd om te voetballen. In de eerste helft vonden we ook de vrije man. Na rust waren het vooral lange ballen van Standard en wij die counterden.”

“Dit zijn geen leuke wedstrijden, maar zo zijn er ook, hé”, ging Vanaken verder. En dan deelde de Gouden Schoen een serieuze prik uit aan Standard en coach Michel Preud’homme. “Ik dacht zij een ploeg waren die wil voetballen. Als ik hun interviews hoor na matchen tegen een ploeg die antivoetbal speelt. Dus ik vind het jammer dat ze dan nu op deze manier tegen ons hebben gespeeld.”

"We weten dat Standard dit doet"

“Dat dit de enige manier is waarop ze ons kunnen aanpakken? Dat kan goed zijn, maar dan moeten ze zelf ook niet over andere ploegen klagen. Ach, we wisten op voorhand dat ze zo zouden spelen, hoor. We weten dat Standard dit doet. Wij hadden de grootste kansen en hadden hier kunnen winnen”, besloot Vanaken.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge  I  voetbal  I  Vanaken