Zaterdag 2 Januari 2021 - 08:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Hans Vanaken spreekt zich uit over vertrek bij Club Brugge: "Kans wordt groter"

Hans Vanaken spreekt zich uit over vertrek bij Club Brugge:

Hans Vanaken tekende pas in oktober nog een contractverlenging tot 2025 bij Club Brugge. Maar in voetbal kan het heel snel keren. Net daarom verbaast de middenvelder met een uitspraak over zijn toekomst.

Op Radio FCB kwam woensdagavond zowat iedereen van Club Brugge aan het woord. Dus kon Hans Vanaken niet ontbreken. De tweevoudige Gouden Schoen blijft een absolute sterkhouder en zou bij een vertrek dus een zwaar verlies zijn voor blauw-zwart.

West Ham United kwam al serieus aankloppen en het is niet uitgesloten dat er nog andere clubs zullen volgen. Maar Vanaken verraste de Club-supporters aangenaam met zijn antwoord op de vraag of hij zijn carrière in Brugge zou kunnen afsluiten.

Gelukkig

"Naarmate je ouder wordt, wordt die kans alvast groter", klonk het. "Ik heb altijd gezegd dat ik hier gelukkig ben en me goed voel in deze FCB-familie. Als er aanbiedingen zijn denk ik daarover na en bespreek ik het met iedereen in mijn entourage. Zo maak ik uiteindelijk de keuze en op dit moment is dat bij Club Brugge blijven. Er is ook niet veel reden om te veranderen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal  I  Hans Vanaken