Maandag 27 Mei 2019 - 07:05   I   door Redactie

'Hein Vanhaezebrouck maakt érg verrassende comeback in België'

'Hein Vanhaezebrouck maakt érg verrassende comeback in België'

Hein Vanhaezebrouck zit sinds zijn ontslag bij RSC Anderlecht zonder werk, maar daar komt binnenkort wellicht verandering in. Als alles volgens plan verloopt, wordt de West-Vlaming straks de nieuwe trainer van... Sporting Charleroi.

Op Mambourg houden ze serieus rekening met een vertrek van Felice Mazzu. Die lijkt op weg naar landskampioen KRC Genk. Als vervanger van de Italiaanse Belg denkt het Charleroi-bestuur aan Vanhaezebrouck.

"Charleroi droomt van de komst van Hein Vanhaezebrouck, die helemaal bovenaan het verlanglijstje staat. Op Mambourg is men zich er van bewust dat een langdurig contract voor Vanhaezebrouck financieel moeilijk haalbaar is, maar men denkt er aan om hem een kortetermijnovereenkomst van één of twee jaar aan te bieden", schrijft Het Laatste Nieuws.

"Men rekent er daarbij op dat Vanhaezebrouck in die tijdspanne een nieuwe wind zou kunnen doen waaien bij Charleroi. Voor de goeie orde: de manager van Hein Vanhaezebrouck is Mogi Bayat, de broer van Charlerois sterke man Mehdi Bayat."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Charleroi  I  AA Gent  I  sport  I  voetbal