Zaterdag 7 September 2019 - 19:30   I   door Redactie

"Het irriteert veel mensen. Wat wil Martinez hier in godsnaam mee bereiken?"

Het moest en zou een doelpuntenfestival worden in San Marino, maar de Rode Duivels waren niet op de afspraak. Het werd uiteindelijk 0-4 na een tegenvallende pot voetbal. Daar bleef het niet bij, want ook Roberto Martinez maakte geen al te beste beurt.

"Was het eerder komisch of tragisch? Beide. Het verval zonder Eden en Thorgan Hazard, zonder Lukaku, zonder Mertens en zonder Witsel, en doe ook maar zonder Kompany, was hiér alvast schrijnend", steekt journalist Stephan Keygnaert van wal in Het Laatste Nieuws.

"Bondscoach Roberto Martínez maakte zelf het eerste grapje. Hij kondigde aan met zijn sterkste elftal te spelen, maar koos integendeel voor een experimenteel offensief blok met Origi zowaar op de positie van Eden Hazard. Dat is een affront voor Eden."

"Wat wil Martínez in godsnaam bereiken met steeds weer die misleidende communicatie?", vraagt Keygnaert zich luidop af. "Ons maakt het niet zoveel uit - er zijn belangrijkere zaken in het leven om je aan te storen - maar bij veel mensen irriteert het wél. Het lijkt zo of de coach het publiek niet serieus neemt."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  San Marino  I  Rode Duivels  I  voetbal