Zaterdag 11 Januari 2020 - 09:30   I   door Redactie

"Ik had het snel door: Hein Vanhaezebrouck is een zielig persoon"

Hein Vanhaezebrouck heeft er serieus van langs gekregen. De gewezen trainer van onder meer AA Gent en Anderlecht werd in Het Laatste Nieuws volledig afgemaakt door Mbark Boussoufa.

Boussoufa speelt tegenwoordig in Qatar bij Al-Sailiya. Hij heeft het er naar zijn zin. Dat was bij AA Gent wel even anders. Toch toen hij er aan zijn tweede passage begon. "Nog voor ik tekende, wist ik al dat Vanhaezebrouck me er niet bij wilde. Ik was niet welkom", steekt Boussoufa van wal.

"Hij had nooit de ballen om iets in mijn gezicht te zeggen. Kijk, ik had snel door wat voor iemand Vanhaezebrouck is. Als een coach je niet op de Champions Leaguelijst zet, maar de volgende dag recht in je ogen kijkt en zegt: 'Ik heb geen problemen met jou', dan weet je toch wat voor een persoon hij is?"

"Ik heb mijn mond gehouden uit respect voor Ivan De Witte

"Het was een persoon die in de pers een heel grote bek had, maar face to face niet veel durfde te zeggen. En als er verloren werd, probeerde hij het altijd op de spelers te schuiven. Het was nooit zijn fout. Als je dat allemaal ziet, denk je: wat een zielig persoon. Daarom dat het ook geen zin had om de confrontatie met hem aan te gaan. Ik heb mijn mond ook gehouden uit respect voor Ivan De Witte. Ik had hem beloofd dat ik voor geen problemen zou zorgen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  voetbal