Inbreker stelt vrouw voor onmogelijke keuze: Zich laten verkrachten, seks hebben met zoon van 25 of vermoord worden Buitenland
Buitenland

Inbreker stelt vrouw voor onmogelijke keuze: Zich laten verkrachten, seks hebben met zoon van 25 of vermoord worden

Inbreker stelt vrouw voor onmogelijke keuze: Zich laten verkrachten, seks hebben met zoon van 25 of vermoord worden

De politie van New York heeft een man van 33 opgepakt voor verkrachting. De man was een appartement binnengedrongen en stelde haar dan voor een verschrikkelijke keuze. Hij zou haar vermoorden, tenzij hij haar zou verkrachten of zij seks zou hebben met haar zoon.

De 33-jarige Joshua Henderson drong het appartementsgebouw in New York binnen door zich voor te doen als bouwvakker. Hij droeg een bouwvakkershelm en fluo jasje om geloofwaardig over te komen.

Nadien drong hij de flat binnen. Hij bond de vrouw en haar 25-jarige vrouw vast en maakte juwelen en cash buit. Volgens openbaar aanklager John M. Ryan stelde hij haar vervolgens voor een verschrikkelijke keuze. “Ik kan je vermoorden, je kan seks met mij hebben of ik zal je dwingen om seks te hebben met je zoon.”

25 jaar cel?

De man riskeert een celstraf tot 25 jaar voor inbraak, verkrachting en andere klachten. De man heeft al vastgezeten in het verleden. Hij zou zelfs een elektronische enkelband gedragen hebben op het moment van de feiten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws