Isabelle Nijs heel eerlijk over haar relatie met Sven Nys: “Toen viel de hamer op mijn kop” Sport
Sport

Isabelle Nijs heel eerlijk over haar relatie met Sven Nys: “Toen viel de hamer op mijn kop”

Isabelle Nijs heel eerlijk over haar relatie met Sven Nys: “Toen viel de hamer op mijn kop”

Jarenlang waren Sven Nys en Isabelle Nijs een onafscheidelijk koppel. Hun verhaal las eerst als een sprookje, maar daar kwam in 2014 een einde aan. Toen gingen de mama en papa van beloftevol renner Thibau Nys uit elkaar. Dat was voor Isabelle de start van een heel nieuw leven.

“Toen ik Sven leerde kennen, zat ik in mijn laatste jaar middelbaar”, zegt Isabelle in Het Nieuwsblad Magazine. ”Ikke nog bedrijfsmanagement gaan studeren, maar ik werd volledig meegesleurd in dat veldrijden. Alles stond in het teken van Sven.”

“Jaren later, toen we uit elkaar gingen, viel de hamer op mijn kop”, merkt Isabelle op. “Shit, dacht ik, ik heb hier mijn leven opzijgezet en hier sta ik nu. Niet dat Sven ook maar iets geëist had, dat wil ik heel duidelijk zeggen", benadrukt ze. "Ik was smoorverliefd, ik zag hem graag, alles liep gesmeerd, wij waren een topteam. De carrière van Sven, dat was mijn job. Achteraf bekeken had ik dat perfect kunnen combineren met mijn studies. Maar dat is achteraf.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws