Woensdag 15 Mei 2019 - 19:30   I   door Redactie

Ivan Leko moét iets kwijt over Anderlecht: "Een grote ontgoocheling"

Ivan Leko moét iets kwijt over Anderlecht:

Donderdag kan KRC Genk zich op het veld van RSC Anderlecht tot kampioen kronen. Uiteraard hopen ze bij Club Brugge dat paars-wit de leider punten kan afsnoepen. Al wil trainer Ivan Leko dat niet publiekelijk toegeven.

“Ik reken op Club Brugge, niet Anderlecht”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Leko. “De focus ligt op onze eigen ploeg. Natuurlijk zal de ontgoocheling groot zijn als we het straks niet halen."

"Wat mijn ploeg in Play-off 1 heeft getoond, is fantastisch. We blijven hopen op een mirakel. Met een tweede plaats zijn wij als groep niets, want we zijn winnaars. De club heeft dan wel een Europees ticket, maar voor mij is het alles of niets nu."

"Geloven in iets dat je bijna niet ziet"

"Het is een kwestie van geloven in iets dat je bijna niet ziet. Twee maanden geleden hoopten we om met 19 op 24 in play-off 1 in een betere situatie te staan, maar dat is niet zo."

"Onze bedoeling is om nu zes op zes te pakken en de beste cijfers ooit neer te zetten met Club in de Play-offs. En als Genk dan nog altijd voor ons staat, kunnen we niet anders dan hen te feliciteren", besluit Leko.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  KRC Genk  I  voetbal