Kersvers papa Wout van Aert neemt bijzondere beslissing: “Sarah zal het wel begrijpen” Sport
Sport

Kersvers papa Wout van Aert neemt bijzondere beslissing: “Sarah zal het wel begrijpen”

Kersvers papa Wout van Aert neemt bijzondere beslissing: “Sarah zal het wel begrijpen”

Concurrenten van Wout van Aert die zondag hoopten op een mindere dag van de Kempenaar, stonden al snel weer met de voetjes op de grond. Kersverse papa van Aert reed iedereen op een hoopje om zo zijn vierde Belgische titel te claimen.

"De geboorte van Georges mag Wout dan in de kleren zijn gekropen, hij was wel dik in orde”, zegt Niels Albert in zijn column voor Het Laatste Nieuws. “De eerste drie, vier ronden, waarin hij kracht en zelfvertrouwen uitstraalde, fors optrok na elke bocht en technisch de perfectie benaderde, maakten dat duidelijk.”

Van Aert vertrekt nog op stage naar Alicante in de hoop de nodige frisheid terug te winnen voor het WK in Oostende. “Zelfs een paar dagen extra rust 'in afzondering' in de aanloopweek richting wereldtitelstrijd moeten volgens mij te bepleiten zijn bij vrouw en kind”, aldus Albert. “Oké, Wout is een echte familieman. Maar Sarah is grootgebracht in de koers. Ongetwijfeld zal ze begrip opbrengen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws