Maandag 28 December 2020 - 08:30   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Kevin uit 'Down the Road' bezorgt Club Brugge-fans kippenvelmoment: "Prachtig"

Kevin uit 'Down the Road' bezorgt Club Brugge-fans kippenvelmoment:

Zondagavond werd op Eén de laatste aflevering van het seizoen van 'Down the Road' uitgezonden. Het werd een emotionele rollercoaster voor de kijkers én de supporters van Club Brugge.

Kevin, de die hard-supporter van Club Brugge, bezorgde de kijkers en fans van blauw-zwart immers een kippenvelmoment. Bij het beklimmen van een berg kwam de liefde van Kevin voor Club Brugge al naar boven. "Komaan! Club Brugge geeft niet op!", pepte Kevin zichzelf op.

Op iets minder dan vijftien meter van de grond hield Kevin het voor bekeken. "Mijn batterij is rap leeg, dus daarom moest ik terug naar beneden”, vertelt Kevin achteraf. Op weg naar beneden barst hij in tranen uit. “Ik heb het voor mijn peter en voor Lisa gedaan. Ik heb eens naar de hemel gekeken, richting mijn peter. Hij zou trots geweest zijn op mij.”

"Club Brugge... Mijn ploeg"

Als hij terugkijkt op de beelden, is Kevin ook trots op zichzelf. “Ik begon op het moment zelf te wenen omdat ik het toch maar had gedaan.” Op het moment dat Kevins vriendin Lisa begint te klimmen, wordt het pas écht emotioneel. “Dit is voor Club Brugge”, schreeuwt Lisa tijdens het klimmen.

Kevin begint opnieuw te huilen. “Club Brugge… Mijn ploeg”, stottert hij. Eén van de vele momenten tijdens de aflevering dat de kijkers heeft aangegrepen, maar vooral een moment dat de fans van Club Brugge kippenvel bezorgt. “Dit is gewoon prachtig”, klinkt het op Facebook. “Fantastisch”, voegt iemand anders eraan toe. En ook op Twitter zijn er tal van reacties.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Down The Road  I  sport  I  voetbal  I  shownieuws