Kijkers krijgen alle macht van ‘Big Brother’: “Eindelijk kunnen we deze bewoner eruit stemmen” Buitenland
Buitenland

Kijkers krijgen alle macht van ‘Big Brother’: “Eindelijk kunnen we deze bewoner eruit stemmen”

Kijkers krijgen alle macht van ‘Big Brother’: “Eindelijk kunnen we deze bewoner eruit stemmen”

115 camera’s, 68 dagen op de teller, acht overgebleven bewoners, zeven exits, vier vrijwillige vertrekken en 0 privacy: zijn experiment heeft nog maar 32 dagen te gaan en daarom besluit ‘Big Brother' dat het anders moet. Hij geeft de kijker meer macht dan ooit: niet de bewoners zelf, maar de kijker zal gaan nomineren deze week.

En of dat de kijkers weten op wie ze gaan stemmen. Op sociale media klinkt er één naam het allerluidst: Zoey is degene die zich alvast zorgen mag beginnen maken. “Stem Zoey eruit, please”, roept iemand op. “Zij werkt echt op mijn zenuwen. Niks is goed voor haar en enkel zij heeft precies problemen. Calimero is er niks tegen!”

“Ik stem sowieso op Zoey”, aldus een ander. “Ze heeft overal pijn, zit niet goed in haar vel. Dan kunnen we haar maar beter een plezier doen en haar naar huis sturen hé.” “Exit zoey voor mij”, klinkt het ook. “Onverdraagzaam, irritant, vooringenomen persoon. Doet niets anders dan stoken en zagen.”

Kotsbeu

“Zoëy eruit! Zij is de grootste rotte appel die in het huis zit”, vindt een kijker. “Alleen op een kamertje gaan zitten wenen, gewoon om aandacht te trekken! Zij moest er in feite al láng uitgesmeten worden.” “Ik ben het gedrag en het zelfmedelijden van die Zoey kotsbeu! Dat ze thuis wat gaat janken. Ze gaat de anderen op de vingers tikken, terwijl ze zelf geen haar beter is. Haar argumenten slaan nergens op!”

“Eindelijk mogen wij stemmen”, lezen we nog. “En dan is de keuze snel gemaakt: Zoey eruit! Wat een zaag, zeg. Ze draagt nu eens werkelijk niéts bij. Enkel negativiteit.” En ook: “Zoey verlaat het huis, zeker en vast. Als zij nu nog blijft, dan klopt er iets niet! Wat een faker.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws