Woensdag 31 Maart 2021 - 17:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Kijkers merken serieuze flater op tijdens uitzending van België - Wit-Rusland

Kijkers merken serieuze flater op tijdens uitzending van België - Wit-Rusland

Gisteren speelden de Rode Duivels tegen Wit-Rusland. Het nummer 1 van de wereld had zoals verwacht geen enkel probleem tegen het nummer 88 op de wereldranglijst. De Wit-Russen kregen maar liefst acht goals om de oren.

Zo gemakkelijk de Belgen het dinsdagavond hadden op de grasmat, zo’n moeilijke avond had Jan Dewijngaert blijkbaar in de commentaarcabine. Kijkers betrapten hem meermaals op een verspreking, en daar ergerden sommigen zich toch serieus aan.

“Aan de heer Jan De Wijngaert: Mignolet staat in doel en niet Courtois, het is Vertonghen en niet Vermaelen, Vermaelen zit reeds terug in Japan, Doku en Batshuayi zijn geen tweelingbroers en Praet en Vanaken ook niet…”, schreef een voetbalfan op de sociale media.

"Is het mogelijk van commentator te wisselen?"

“Is het ook mogelijk om van commentator te wisselen in plaats van een veldspeler?”, vraagt een iemand zich luidop af, waarop een ander ludiek reageert: “Wat een leuk commentaar van die Rik De Saedeleer bij VTM, zeg!”

 “Volgens de VTM-commentator staat Thomas Vermaelen op het veld… Is die alweer terug van Japan, dan? Volgens Jan Dewijngaert alleszins wel.” “Alvast één troost voor de Wit-Russen: het commentaar van Jan Dewijngaert is nóg slechter.” En ook: “Vroeger moest je bij biervoetbal een speler kiezen, maar als je écht zat wilt worden, drink je best shotjes elke keer die VTM-commentator een verkeerde naam zegt.”

TAGS  I  Jan De Wijngaert  I  Rode Duivels  I  VTM  I  shownieuws