Zaterdag 8 Juni 2019 - 12:30   I   door Redactie

Kompany hakt knoop door over toekomst bij Rode Duivels: 'Dit is zijn plan'

Vincent Kompany heeft een beslissing genomen over zijn toekomst bij de Rode Duivels. Na zijn overstap naar RSC Anderlecht, waar hij speler-trainer gaat worden, was het niet zeker dat de verdediger nog zou doorgaan bij de nationale ploeg.

Kompany hakt knoop door over toekomst bij Rode Duivels: 'Dit is zijn plan'

Het Nieuwsblad neemt nu alle twijfels weg. De krant meldt dat Kompany de knoop heeft doorgehakt en zeker nog een jaar doorgaat als Rode Duivel. Kompany wil het EK 2020 nog meemaken.

"Kompany is helemaal niet aan zijn laatste interlands bezig. Toch niet als hij gevrijwaard blijft van blessures - altijd met twee woorden spreken bij de leider van de defensie. Na een sterk seizoenseinde bij Manchester City staat de 33-jarige Brusselaar nog altijd het liefst gewoon op het veld", schrijft HNB.

Tot EK 2020 meedraaien als speler

"Hij sprak intern de wens uit tot het EK 2020 mee te draaien als speler. Dat betekent dat hij er volgend seizoen bij Anderlecht nog volop tegenaan gaat om na het EK - met wellicht ook meer dan 100 interlands - zijn internationale carrière af te sluiten en zich dan quasi volledig op het trainerschap toe te leggen", besluit de krant.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  voetbal